TVR, postul national de televiziune, are o noua echipa de conducere

TVR, postul national de televiziune, are o noua echipa de conducere
Postul national de televiziune are o noua echipa de conducere. Noua organigrama a SRTv a devenit operationala incepand de vineri, 1 februarie.

TVR 1 va fi condus de Gabriel Gherghescu, coordonator cu atributii de director, in timp ce Alina Amza va fi coordonator cu atributii de producator executiv.

TVR 2 Cultural va fi condus de Liana Sandulescu, coordonator cu atributii de director, in timp ce Razvan Nicolescu va fi coordonator cu atributii de producator executiv.

TVR 3 va fi condus de Razvan Bucuroiu, coordonator cu atributii de director. Bucuroiu a condus TVR 3 si inainte ca noua organigrama sa devina operationala.

TVR International va fi condus de Beatrice Comanescu, coordonator cu atributii de director. Aceasta a condus TVR International si inainte de a deveni operationala noua organigrama.

Directia Programe va fi condusa de Irina Radu, coordonator cu atributii de director. La procesul de selectie de personal din TVR, Irina Radu a obtinut unul dintre cele mai mari punctaje - 95,01. Ea a fost si membru al fostului Consiliu de Administratie al TVR, conform gandul.info.

Directia Stiri va fi condusa de Claudiu Lucaci, coordonator cu atributii de director. Claudiu Lucaci se afla la conducerea Stirilor TVR din iulie 2012, cand a fost numit director interimar al Directiei Emisiuni Informative si Sport de catre Claudiu Saftoiu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
571

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
299

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
83

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...