Turul Ciclist al Romaniei ajunge miercuri la Botosani!

Turul Ciclist al Romaniei ajunge miercuri la Botosani!
Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, 35 de jandarmi vor fi angrenaţi în executarea misiunilor de asigurare a ordinii publice, în zilele de 09-10.06.2010, cu ocazia desfăşurării pe teritoriul judeţului, a Turului Ciclist al României.

În municipiul Botoşani, cicliştii vor ajunge miercuri, dupa ora 17.30, fiind sfârşitul etapei a IVa, iar joi ora 13.00, sportivii vor lua startul către Bacău, în cea de-a V a etapă a turului ciclist.

Turul Ciclist al Romaniei a inceput pe 5 iunie la Deva si se va incheia pe 12 iunie la Constanta, urmand a fi parcursi aproape 1200 kilometri, in sapte etape. Traseul de maine al ciclistilor va fi Suceava- Campulung-Radauti-Siret- Bucecea-Botosani, plecand pe 10 iunie din Botosani spre Targul-Frumos-Roman- Savinesti- Piatra Neamt.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
17

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
30

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
148

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...