Turcanu:”Tabuleac este de o pervesitate maxima!”

Turcanu:”Tabuleac este de o pervesitate maxima!”

 Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani  

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, a simtit nevoia sa raspunda astazi, intr-o conferinta de presa, declaratiilor facute ieri de presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, care indemna liberalii sa lase deoparte muschii politici si sa mai puna mana si pe carte, adica sa studieze legile.

In replica, Turcanu l-a acuzat vineri pe Mihai Tabuleac de perversitate, intrucat i-ar fi propus liderului liberal anumiti directori de spitale si apoi ar fi vorbit in plenul sedintei CJ de depolitizarea Consiliilor Judetene.

"Tabuleac este de o pervesitate maxima, m-a sunat pe mine de vreo sapte ori, si spunea ca nu vrea sa faca politizare, mie numai de politica mi-a vorbit si de avantaje, ca imi da doi directori la spitale, cate un membru in Consiliile de Administratie numiti prin dispozitia mea, si i-am spus ca discutam de o bomba, pentru ca CJ a preluat o bomba amorsata care trebuie numai sa explodeze, pentru ca spitalele nu au bani, si e mizerie, nenorocire. Daca aceasta bomba explodeaza el nu se gandeste ca o sa moara tot el, tot oamenii lui. La ora actuala spitalele sunt jalnice", a declarat Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

Nu a scapat de criticile deputatului liberal nici numirea facuta de Tabuleac la sefia Spitalului Judetean, in persoana doctorului Ovidiu Mimor, fostul manager de la Directia de Sanatate Publica, Turcanu spunand despre acesta ca sta toata ziua la Putna si conduce spitalul doar prin telefon.

"A facut o mare schimbare istorica, ma gandeam ca va pune un director de spital specialist, un mare economist, un om care va veni si in cateva zile va face minuni la Spitalul Judetean, si pe cine aduce… pe profesorul Mimor care a ingropat spitalul in perioada liberala si toata ziua statea la Putna si conducea spitalul prin telefon si a adunat milioane de euro datorii. M-a suparat atitudinea perversa a domnului Tabuleac, sa-mi propui anumite avantaje si sa vorbesti de depolitizare", a spus Turcanu.

Referitor la cele spuse de Mihai Tabuleac, ca PNL ar trebui sa mai puna mana si pe carte, Turcanu a replicat ca un om nu poate citi toate cartile existente. "In viata asta nimeni nu poate citi toate cartile cate au aparut si sunt in Romania, nu cred ca dumnealui este in tema sa vorbeasca de legi, legea o poate discuta un jurist care are experienta necesara", a conchis Florin Turcanu.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
9

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
21

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
12

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...