TURCANU: Tariceanu e vinovat ca PNL a ajuns in opozitie!

TURCANU: Tariceanu e vinovat ca PNL a ajuns in opozitie!

 FLORIN TURCANU: Colegii de la PD-L si PSD au inceput macelul!  

Din solidaritate cu primarii si viceprimarii care s-au trezit in opozitie, deputatul liberal Florin Turcanu este hotarat sa nu ii mai ofere sprijinul sau, la urmatoarele alegeri din cadrul partidului, actualului presedinte PNL, Calin Popescu Tariceanu!

Asta e pozitia mea si o voi sustine si in Delegatia noastra permanenta, cand vom analiza pe cine sprijinim, pentru ca PNL a avut o zestre foarte buna, istorica, un 20%, si nu poti lua hotarari fara sa respecti minimul democratiei. Fara sa consulti filialele din Romania sa arunci formatiunea in opozitie!, a precizat Florin Turcanu.

Optiunea sa va merge, conform celor declarate, catre liberalul Crin Antonescu.

Florin Turcanu spune insa ca mai ingrijorat este pentru alesii locali PNL, respectiv primarii si viceprimarii din teritoriu.

Deja colegii de la PD-L si PSD au inceput macelul. Incearca sa schimbe viceprimarul de la Ripiceni, de la Adaseni. Usor, usor vor ajunge la toti cei care sunt viceprimari si PNL nu are majoritatea in Consiliul Local. Lucru care este o mare pierdere fiindca un partid puternic trebuie sa aiba structuri puternice. Ori, structurile puternice sunt consilierii locali, viceprimari, primari, consilieri judeteni si municipali, a completat Turcanu.

Prin indepartarea lui Tariceanu, spune Turcanu, PNL ar avea o conducere abila si puternica, apta sa faca tot ce e posibil pentru a ajunge fie la guvernare, fie sa sustina un guvern minoritar.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inconștiență: Alcolemie record la un care botoșănean și-a luat soția de la spital

astăzi, 21:30
261

Trei maşini de poliţie au oprit în trafic un şofer botoşănean cu alcoolemie record. Incidentul a avut loc sâmbătă la amiază, când bărbatul de 44 de ani, a ieşit din curtea ...

VERSURI DIN STRADĂ: La teiul lui Eminescu. De Emilia-Paula Zagavei

astăzi, 21:00
63

O zi călduroasă și astăzi, dar se apropie răcoarea serii, așa că vă invităm să parcurgeți o nouă poezie ajunsă pe adresa de mail a redacției. Vă dorim lectură plăcută.***LA T...

(A) Comunicat presă: „Botoșani Shopping Center extinde parcarea centrului comercial la 620 de locuri de parcare”

astăzi, 18:52
502

Noi ne știm de 10 ani.Noi suntem Botoșani Shopping Center.Am livrat cel mai mare proiect comercial din municipiul Botoșani împreună cu partenerii noștri.Credem în dezvolta...