TURCANU: Tariceanu e vinovat ca PNL a ajuns in opozitie!

TURCANU: Tariceanu e vinovat ca PNL a ajuns in opozitie!

 FLORIN TURCANU: Colegii de la PD-L si PSD au inceput macelul!  

Din solidaritate cu primarii si viceprimarii care s-au trezit in opozitie, deputatul liberal Florin Turcanu este hotarat sa nu ii mai ofere sprijinul sau, la urmatoarele alegeri din cadrul partidului, actualului presedinte PNL, Calin Popescu Tariceanu!

Asta e pozitia mea si o voi sustine si in Delegatia noastra permanenta, cand vom analiza pe cine sprijinim, pentru ca PNL a avut o zestre foarte buna, istorica, un 20%, si nu poti lua hotarari fara sa respecti minimul democratiei. Fara sa consulti filialele din Romania sa arunci formatiunea in opozitie!, a precizat Florin Turcanu.

Optiunea sa va merge, conform celor declarate, catre liberalul Crin Antonescu.

Florin Turcanu spune insa ca mai ingrijorat este pentru alesii locali PNL, respectiv primarii si viceprimarii din teritoriu.

Deja colegii de la PD-L si PSD au inceput macelul. Incearca sa schimbe viceprimarul de la Ripiceni, de la Adaseni. Usor, usor vor ajunge la toti cei care sunt viceprimari si PNL nu are majoritatea in Consiliul Local. Lucru care este o mare pierdere fiindca un partid puternic trebuie sa aiba structuri puternice. Ori, structurile puternice sunt consilierii locali, viceprimari, primari, consilieri judeteni si municipali, a completat Turcanu.

Prin indepartarea lui Tariceanu, spune Turcanu, PNL ar avea o conducere abila si puternica, apta sa faca tot ce e posibil pentru a ajunge fie la guvernare, fie sa sustina un guvern minoritar.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași!

astăzi, 08:13
64

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
181

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...

Fugarul Ionel Arsene spune că s-ar putea sinucide în închisoarea din Botoșani din cauza condițiilor proaste!

astăzi, 07:10
159

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că procedura în cazul fugarului Ionel Arsene, condamnat la 6 ani şi 8 luni pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de infl...