TURCANU: Referendum de doua zile si tombola pentru votanti!

TURCANU: Referendum de doua zile si tombola pentru votanti!
Presedintele Consiliului Judetean Botosani confirma zvonurile aparute zilele trecute in presa nationala vizavi de organizarea referendumului pe parcursul a doua zile. Astfel, Florin Turcanu a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca aceasta solutie ar asigura o participare semnificativa la vot, fapt care ar conduce la validarea referendumului.

Conform declaratiilor presedintelui CJ, la Botosani se mizeaza pe participarea la vot a cel putin 225.000 de cetateni.
 
"Am discutat cu directorul de campanie, domnul Soptica, si am stabilit pe fiecare comuna numarul de votanti. Presedintele Romaniei a dat un decret si i-a dat posibilitatea premierului sa emita ordonante pe timpul vacantei parlamentare. Daca emite ordonanta si pune referendumul pe 2 zile, in 28 si 29 iulie, deja lucrurile sunt clare, vor iesi la vot mai multi. La locale au iesit 11.800.000 romani la vot, noi avem nevoie de 9.200.000 pentru a valida referendumul. Sunt in echipa campaniei centrale si am preluat si Neamt si Suceava. Pe domnul Ionica Nechifor si inca cineva din Iasi i-am detasat la Neamt si de asemenea la Suceava voi detasa doua persoane", a declarat Florin Turcanu.

De asemenea, Turcanu a dezvaluit ca are in vedere si organizarea unei tombole, prin care botosanenii care voteaza ar putea castiga un autoturism.

"La Botosani vom face o tombola, vom pune o Dacia Logan drept premiu, si la fel si in Dorohoi. Care iese la vot si voteaza va participa la aceasta tombola. Deocamdata este ideea mea, dar am sa discut cu colegii", a conchis Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
65

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
169

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
125

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...