TURCANU: Radasanu actioneaza "imaginal" la Protectia Copilului!

TURCANU: Radasanu actioneaza "imaginal" la Protectia Copilului!

 FLORIN TURCANU, presedinte interimar al PNL Botosani  

Liviu Radasanu a devenit tinta atacurilor liberalilor botosaneni in urma actiunilor desfasurate de seful Directiei pentru Protectia Copilului Botosani in centrele de plasament, actiuni finalizate cu demiteri de sefi de centre si acuzatii de prostitutie in randul copiilor institutionalizati.

In viziunea lui Gheorghe Iavorenciuc, atitudinea conducerii DGASPC nu ar fi conforma cu situatia copiilor.

"Acesti copii au gresit ca nu au venit noaptea acasa, dar conducerea directiei, avand calitate de parinte, trebuia sa se aplece, nu sa apeleze la politie", a spus Iavorenciuc, liberalul neezitand sa se indoiasca de calitatile de sef ale lui Radasanu.

"Am asistat la o incompatibilitate a directorului cu functia pe care o detine", crede Gheorghe Iavorenciuc.

Liberalii se declara impresionati de soarta minorilor din centrele de plasament, atentionand ca problemele ivite trebuiau rezolvate "in mare liniste".

"Acesti copii sunt singuri dintotdeauna si trebuie ajutati. Problemele intr-o casa de copii se rezolva in liniste, mai ales ca acesti copii sunt batuti de soarta", a incheiat liberalul.

Radasanu nu este iertat nici de mai vechiul sau prieten, Florin Turcanu acuzandu-l pe seful DGASPC ca nu urmareste decat notorietatea.

"Ceea ce face dumnealui face din punct de vedere imaginal. Inainte de a fi director era in cabinetul presedintelui Consiliului Judetean si putea face atunci o propunere pentru a reglementa situatia din centre", a declarat Florin Turcanu.

Actiunile "imaginale" ale lui Radasanu vor continua, crede Turcanu, mai ales ca modalitatile folosite de seful DGASPC nu ii sunt straine liberalului.

"Si eu cand eram la CJ ma gandeam sa prind un subiect tare ca sa castig notorietate. Desi sunt prieten bun cu domnul Radasanu, nu pot sa nu observ ce face el la Protectia Copilului", a atacat Turcanu.

"A executat-o pe fosta directoare ca sa castige notorietate. Va gasi alte modalitati de a iesi in public in viitor. Isi face notorietatea pe spinarea functiei publice. Este un joc al dumnealui care va continua", spune Florin Turcanu, acesta ironizandu-l in final si pe presedintele Consiliului Judetean Botosani.

"Poate domnul Tabuleac va fi obosit la urmatoarele alegeri ale CJ si va conduce domnul Radasanu", a conchis Turcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25
26

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
31

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
984

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...