Turcanu rabufneste la adresa lui Portariuc: "Isi baga codita in gard si cauta cearta, sa apara si el in presa"

Turcanu rabufneste la adresa lui Portariuc: "Isi baga codita in gard si cauta cearta, sa apara si el in presa"
Presedintele organizatiei judetene a PNL Botosani, Florin Turcanu, il provoaca pe primarul Ovidiu Portariuc ca, intr-o saptamana, sa spuna public care sunt liberalii care vor sa plece in PSD si daca este un bun negociator si un om cu o putere mare de convingere, sa o dovedeasca.

"Tot timpul am incercat sa fiu un politican direct si corect cu mine in primul rand, si daca sunt corect cu mine sunt si cu cetatenii. Daca au existat colegi care au avut discutii cu domnul care a prezentat public, nu vreau sa ii pronunt numele, ii cer ca in maxim o saptamana sa ii convinga pe colegii despre care a facut vorbire, sa anunte public ca au plecat din acest partid serios, care este PNL. Daca are aceasta calitate si e un bun negociator il provoc sa anunte public toti colegii mei pe care ii poate convinge. Isi baga codita in gard si cauta cearta, sa apara si el in presa. Daca nu ai nimic a spune creezi paine si circ, sa aiba la ce privi lumea. Eu imi cunosc foarte bine partidul din care fac parte", a spus Florin Turcanu.  

Declaratia lui Florin Turcanu vine dupa ce, miercuri, primarul Ovidiu Portariuc a spus ca "sunt oameni din linia intai a PNL-ului, care au anumite nemulțumiri si care vor sa vina la PSD".

"Am avut anumite discuții cu persoane din PNL care și-au exprimat intenția să vină la PSD și chiar am temperat aceste lucruri, și ținând cont că suntem într-o alianță. Sunt persoane și de la municipiu și de la județ. Oricum sunt oameni din linia I a PNL-ului, care au anumite nemulțumiri. Eu am o relație foarte bună cu cei din PNL, la mine vin săptămânal parlamentarii și consilierii PNL pentru a rezolva probleme. Din acest punct de vedere colaborăm foarte bine. Mulţi dintrei ei au manifestat această atitudine după ce a ieşit la suprafaţă această alianţă neoficializată între PNL şi PDL şi au venit către mine să îmi spună anumite lucruri, să îşi manifeste nemulţumirea. Sfatul meu a fost să rămână acolo unde sunt, că suntem într-o alianţă şi că avem nişte obiective comune de îndeplinit", a spus Ovidiu Portariuc in urma cu doua zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
136

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
354

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
504

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...