TURCANU: "Nu stiu de ce apar astfel de lucruri in presa, sa-si asume ei declaratiile pe care le dau!"

TURCANU: "Nu stiu de ce apar astfel de lucruri in presa, sa-si asume ei declaratiile pe care le dau!"

FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani

In ciuda zvonurilor ca trecerea la PDL a deputatului Florin Turcanu a fost perfectata, liderul liberalilor botosaneni a parut deranjat de declaratiile din presa facute de democrat-liberali, sustinand ca nu se justifica, intrucat nu a acceptat conditiile democrat-liberalilor.

"V-am spus si repet, de mai multe luni de zile sunt discutii din partea domnilor de la PDL pentru trecerea mea de la PDL, dar la ora la care vorbim nu exista nimic mai nou fata de ceea ce a fost acum cateva luni. Nu stiu de ce apar astfel de lucruri in presa, sa-si asume ei declaratiile pe care le dau, pentru ca informatiile pe care le au sunt eronate. Intr-adevar lucrurile se pot schimba pe parcurs, dar noi vorbim azi si lucrurile nu sunt asa cum apar prin presa. Si daca as trece la PDL, nu am cum sa iau si membrii PNL, pentru ca fiecare face ce vrea, nu am oamenii in buzunar sa-i iau cum vreau eu, care sa plece de buna voie, care vrea sa ramana de buna voie", a declarat Florin Turcanu in aceasta dimineata.

Mai mult, Turcanu a parut deranjat de faptul ca PDL a facut publice discutiile de la negocieri, mentionand ca "discutiile sunt discutii".

"Discutii am mai purtat, recunosc, dar poate ei mi-au oferit sa trec la PDL si eu nu am vrut, discutiile sunt discutii, fara sa intram in detalii ca nu e corect, nu stiu ei de ce au facut acest lucru, de ce au facut publice discutiile dintre niste oameni maturi. Eu niciodata nu inchid un dialog, port discutii cu toti oamenii politici din Romania daca pot gasi solutii sa fac un bine judetului Botosani", a declarat Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

La nivel central, scopul principal al democrat-liberalilor este intarirea PDL in Parlament, astfel ca cei mai vizati sunt deputatii si senatorii. La Botosani, democrat-liberalii au inregistrat un prim succes prin racolarea fostului liberal Neculai Rebenciuc, deputatul fiind aproape de a intra in UNPR, dupa ce demisionase din PNL. 

La nivel national, negocierile cele mai inaintate sunt la Botosani, Sibiu si Giurgiu.

Promisiunile sunt foarte ispititoare, PDL oferind functii importante la nivel judetean, cota parte din deconcentrate, plus garantarea colegiului pentru 2012.

"Da, mi-au oferit functia de prim-vice presedinte al organizatiei, dar nu am hotarat inca nimic", declara in urma cu ceva timp deputatul Florin Ţurcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
15

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
176

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
50

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...