TURCANU: "În politică putem fi colegi oricare cu oricare!"

TURCANU: "În politică putem fi colegi oricare cu oricare!"

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

Liderul liberal botoşănean a confirmat pentru Stiri Botoşani negocierile cu PD-L, precum şi faptul că i s-au oferit funcţii, insă spune că propunerile nu au venit de la Cătălin Flutur, presedintele democrat-liberal de la Botoşani, ci că discuţiile au avut loc la sediul central al PD-L.

"Ce a apărut în presă este o informaţie de la PD-L, de la centru. Eu nu am făcut decât să confirm discuţiile cu cei de la PD-L, aceasta ofertă venită de la nivel central este de 4 luni de zile, nu de ieri, de azi", a spus Florin Ţurcanu.

Deputatul liberal a spus că analizează în continuare oferta, menţionând că, în politică, orice se poate discuta.

"Orice se poate discuta. Nu m-am decis. Nu este o noutate. Noutate pentru mine a fost ieri, când am văzut că domnii de la PD-L au făcut-o publică", a precizat Ţurcanu.

Referitor la faptul că, în cazul în care ar accepta oferta PD-L, ar însemna să devină coleg cu Cătălin Flutur, cu care a avut numeroase divergenţe politice, Ţurcanu nu a părut deranjat de această perspectivă. "În politică putem fi colegi oricare cu oricare!", a spus liberalul.

Din câte a precizat Florin Ţurcanu, negocierile continuă, în scurt timp urmând să aibă loc o nouă întâlnire a liderului liberal cu preşedintele PD-L Emil Boc, întâlnire despre care, insă, Ţurcanu spune că va fi axată pe "probleme legate de binele ţării".

"Chiar zilele următoare voi avea o întâlnire cu prim-ministrul Emil Boc, pe probleme legate de binele ţării", a conchis deputatul Florin Ţuranu.

Reamintim că presa centrală a dezvaluit, astăzi, că democrat-liberalii au declanşat operaţiunea de antamare a mai multor deputaţi PNL cu care se află în tratative, cele mai avansate discuţii fiind cu parlamentarii de Sibiu, Botoşani şi Giurgiu. Oferta a fost o funcţie sus-pusă la nivel judeţean, cotă parte din deconcentrate, plus garantarea colegiului pentru 2012.

"Există tentaţia de a unifica forţele de dreapta la Botoşani. Da, mi-au oferit funcţia de prim-vice preşedinte al organizaţiei, dar nu am hotărât încă nimic. Eu conduc o echipă şi voi decide ţinând cont de acest lucru", a spus, pentru evz.ro, Florin Ţurcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
44

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
27

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
51

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...