Țurcanu: "Deocamdată, PNL-ul în cadrul USL a câștigat poziția președintelui CJ Botoșani"

Țurcanu: "Deocamdată, PNL-ul în cadrul USL a câștigat poziția președintelui CJ Botoșani"
După ce președintele organizației județene a PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi, a spus că PSD-ul este principala forță politică a județului Botoșani, Florin Țurcanu, președintele PNL, a declarat că ar trebui să se vină în fața electoratului mai mult cu fapte și mai puțin cu vorbe.

Țurcanu a dat de înțeles că astfel de aprecieri nu ar trebui făcute, atâta timp cât PNL și PSD au mers la alegeri împreună, în cadrul USL, dar a spus că se va vedea cu adevărat care este principala forță politică din județ la alegerile europarlamentare.

"Eu cred că noi, liberalii și social-democrații, care am format această Uniune Social Liberală, avem obligația de a veni în fața electoratului cu lucruri realizate, pentru că deja au trecut șapte luni de zile și noi tot venim cu mai multe vorbe și mai puține fapte. Eu încerc prin ceea ce fac să duc la îndeplinire promisiunile pe care le-am făcut în fața electoratului. În ceea ce privește prima forță politică din Botoșani, așa cum a fost de-a lungul timpului analizat și demonstrat cine avea președinția Consiliului Județean era prima forță politică în județul Botoșani. Deocamdată, PNL-ul în cadrul USL a câștigat poziția președintelui CJ Botoșani. Așteptăm alegerile europarlamentare, când vom merge separat. Eu voi duce o campanie civilizată și corectă și atunci vom vedea care și cum va obține rezultatul cel mai bun la nivelul județului Botoșani. Până atunci fiecare poate spune ce dorește. Cred că domnul Dolineaschi, care este secretar general adjunct al PSD, la nivel central, ține locul domnului secretar Dragnea, dacă ar fi măcar 20% din ceea ce a făcut Dragnea în Teleorman în Botoșani, Botoșaniul ar deveni un județ puternic. Eu fac tot ceea ce depinde de mine, dar nu pot face singur", a spus Țurcanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
271

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
320

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
254

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...