TURCANU: "Astazi vom asista la o intelegere intre PD-L si PSD, asa simt eu!"

TURCANU: "Astazi vom asista la o intelegere intre PD-L si PSD, asa simt eu!"

FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani

Razboi deschis intre seful Consiliului Judetean Botosani si liderul PNL Florin Turcanu, dupa ce, in plenul Sedintei Extraordinare a Consiliului Judetean de vineri, numele lui Turcanu a aparut de nenumarate ori, culminand cu replica lui Mihai Tabuleac: "Turcanu reuseste sa incalece tot!".

Reactia lui Florin Turcanu este mai mult decat acida, liberalul spunand chiar ca, peste doi ani, se va confrunta direct cu Mihai Tabuleac, in lupta pentru conducerea CJ.

"Domnul Tabuleac, cu stilul lui caracteristic, tot timpul i se pare ca cineva devine mai puternic ca el, dar pe mine nu ma intereseaza ceea ce spune dumnealui, eu voi intra intr-o competitie cu dumnealui in 2012 si am sa-i arat atunci care-i mai bun, pentru ca am sa castig, pentru ca sunt mai bun pentru aia multi", a precizat in aceasta dimineata Florin Turcanu.

La acuzatiile privitoare la aranjamentele politice, Turcanu spune ca acestea vin din partea sefului CJ.

"Deocamdata vreau sa-i transmit ca el face aranjamente, nu eu. Tot timpul a facut aranjamente si tot timpul l-a interesat doar persoana lui si mai putin restul, nu vedeti drumurile judetene de cum arata de cand a intrat el presedinte, nu vedeti ca nimic nu s-a intamplat, doar s-au cheltuit banii publici in directia in care dumnealui si-a dorit? Domnul Tabuleac a vrut ca bugetul sa fie echilibrat in avantajul PD-L si a drumurilor judetene, pentru ca la drumuri poti sa dai toti banii din judet, ca tot nu-i ajunge lui Tabuleac sa-si faca mendrele lui, acolo nu se intampla altceva decat sa cheltuie niste bani ca sa scape de ei, mare lucru nu s-a intamplat", spune Turcanu.

Lovitura de gratie, in defavoarea PNL insa, pare sa vina in sedinta CJ de astazi, liberalul Turcanu spunand ca, daca vineri a functionat o alianta PSD-PNL, pentru astazi se pregateste o intelegere PSD-PD-L in legatura cu bugetul pe anul 2010.
 
"Cred ca proiectia bugetara facuta de consilierii PNL si PSD a fost foarte buna, dar in final, astazi, va fi altceva, vom vedea daca vom vota sau nu, vom analiza pana la ora 14.00. Astazi vom asista la o intelegere intre PD-L si PSD, asa simt eu, va fi o proiectie bugetara facuta pe intelegere", a conchis Turcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
44

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
651

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
202

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...