Turcanu nu mai vrea gunoiul din Suceava: "Sa isi faca groapa la ei, unde stau boieri cu vile"

Turcanu nu mai vrea gunoiul din Suceava: "Sa isi faca groapa la ei, unde stau boieri cu vile"
Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, nu mai vrea sub nicio forma ca gunoiul de la Suceava sa fie adus la Botosani.

Seful Consiliului Judetean i-a transmis acest lucru si primarului Ovidiu Portariuc si sustine ca, daca edilul-sef al municipiului va accepta ca Suceava sa aduca in continuare gunoiul la Botosani, se va delimita de aceasta decizie.

"Am vazut ca actualul primar al municipiului Suceava s-a intalnit cu primarul municipiului Botosani si am inteles ca au incheiat si un parteneriat sa mai primim gunoiul de la Suceava. Eu, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean, nu sunt de acord sa mai primim nicio zi gunoiul de la Suceava si voi face toate demersurile ca de pe data de 16 iulie sa nu mai primim gunoiul de la Suceava. Daca domnul Ovidiu Portariuc va accepta, ma delimitez total de actiunea pe care dumnealui o face, pentru ca noi in campania electorala am promis ca nu mai primi gunoiul din Suceava. Daca domnul Portariuc va primi gunoiul de la Suceava, eu ma delimitez total si voi iesi public sa critic acest lucru. Sa isi faca groapa la ei, la Dumbraveni, unde stau boieri cu vile", a spus Florin Turcanu.

Presedintele Consiliului Judetean a spus ca nu este normal ca autoritatile de la Botosani sa se chinuiasca sa gaseasca o solutie pentru un depozit temporar de deseuri, ramanand putin timp pana la inchiderea actualei gropi de gunoi, iar cei de la Suceava sa vina numai si sa aduca gunoiul.

Florin Turcanu a precizat ca va face inclusiv demersuri la Ministerul Mediului, daca este necesar, pentru ca gunoiul de la Suceava sa nu mai fie adus la Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
165

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
171

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
251

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...