Turcanu nu face altceva decat sa traficheze cu voturile delegatilor botosaneni la Congres, acuza liberalii botosaneni!

Turcanu nu face altceva decat sa traficheze cu voturile delegatilor botosaneni la Congres, acuza liberalii botosaneni!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani  

Liberalii botosaneni se simt boicotati din interior, cel vizat fiind nimeni altul decat deputatul Florin Turcanu!

Un comunicat remis redactiei de organizatia PNL Botosani face referire la ultimele declaratii ale liberalului Florin Turcanu, in care deputatul facea trimitere directa catre sustinerea candidaturii lui Crin Antonescu la conducerea PNL.

Declaratiile lui Turcanu veneau la scurt timp de la vizita la Botosani a lui Calin Popescu Tariceanu, contracandidatul lui Antonescu.

"Penultima delegatie permanenta teritoriala a validat o echipa formata din cei trei parlamentari liberali de Botosani pentru a purta discutii cu presedintii altor filiale din tara si cu parlamentarii cu privire la necesitatea organizarii unui Congres extraordinar al PNL, iar, in eventualitatea organizarii acestuia, sustinerea unuia sau altuia dintre candidati, tot in urma unor negocieri purtate in interesul filialei PNL Botosani. In urma primelor negocieri, aceasta echipa a sustinut organizarea Congresului extraordinar, urmand ca, de aici incolo, sa poarte negocieri cu privire la sustinerea unuia sau altuia dintre candidati", se arata in comunicatul PNL Botosani.

Chiar daca in ambele tabere au fost facute, mai mult sau mai putin direct, trimiteri catre candidatul preferat, liberalii spun ca negocierile pot fi purtate pana in momentul declansarii procedurii de vot.

"Singurul dintre membrii echipei care a facut declaratii publice cu privire la sustinerea unuia dintre candidati este deputatul Florin Turcanu. Aceste declaratii pot prejudicia evolutia negocierilor acestei echipe. Nu suntem de acord cu aceasta abordare a problemelor, in conditiile in care unul dintre membrii echipei nu face altceva decat sa traficheze cu voturile delegatilor botosaneni la Congres", se precizeaza in comunicatul Biroului de Presa al PNL Botosani.

Iesirile publice ale deputatului Turcanu sunt catalogate drept manipulatorii de catre colegii sai liberali.

"Consideram ca toti delegatii la Congres au experienta si maturitatea politica necesara pentru a nu se lasa influentati de aceasta tehnica de manipulare media si telefonica. Avem credinta ca acest Congres va constitui un eveniment de coeziune si intarire a Partidului National Liberal, fapt care il va aduce cat mai curand la guvernare", se arata in incheierea comunicatului.

FLORIN TURCANU - IN IANUARIE 2010, ALIANTA DA VA GUVERNA ROMANIA

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patronul milionar din Botoșani care merge cu metroul în București. ”Noi avem doar avionul…!” (Video)

astăzi, 09:39

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani, a explicat motivele pentru care atunci când ajunge la Bucure...

21 septembrie: Zilele Europene ale Patrimoniului la Memorialul Ipotești

astăzi, 09:12

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, invită publicul, pe data de 21 septembr...

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...