Turcanu, mesaj pentru angajatii Nova Apaserv: "Sunt convins ca omul bun are un loc!"

Turcanu, mesaj pentru angajatii Nova Apaserv: "Sunt convins ca omul bun are un loc!"
Presedintele Consiliului Judetean Botosani este convins ca externaizarea serviciilor de la Nova Apaserv va avea urmarile preconizate, Florin Turcanu fiind optimist si in privinta angajatilor: "vor avea un salariu mai mare".

"Eu fac un apel catre toti angajatii sa inteleaga ca societatea este intr-o situatie destul de delicata, a fost falimentata o societate, Apa Grup, unde au fost greseli majore si cineva trebuie sa raspunda, m-au lasat cu un litigiu de 270 de miliarde, am reusit cu greu sa trimitem spre rejudecare de la Suceava dupa ce a fost pierdut procesul la Botosani. Eu nu imi permit sa bag CJ in faliment pentru ca o societate de-a lungul timpului nu a stiut sa duca la indeplinire toate obiectivele, a spus Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Turcanu le transmite angajatilor sa aiba rabdare, pentru ca va urma o analiza a fiecarui angajat in parte.

"Angajatii sa aiba rabdare si sa inteleaga ca experienta si expertiza lor va fi analizata individual de societatile care vor castiga licitatiile si vor putea demonstra in privat ca au capacitatea de a duce la indeplinire atributiile pe care le vor avea si vor avea si un salariu mai mare. Sunt convins ca omul bun are un loc", a comentat Florin Turcanu.

Raman in afara externalizarii unitatea de implementare a proiectelor, achizitia, laboratoarele, statiile de tratare, corpul de control, GIS-ul. Aproximativ 200 si ceva de oameni pleaca.

Turcanu mai spune ca, de cand s-a externalizat srviciului juridic la Nova Apaserv, s-au castigat toate procesele, dovedindu-se ca decizia de externalizare a acestui serviciu a fost una buna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
46

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
232

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
112

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...