Ţurcanu mai vrea un om de la Primărie: "A implementat cele mai puternice proiecte!"

"Este o femeie care a acumulat o experienţă şi o expertiză destul de largă şi eu cred în primul rând că administraţia judeţeană sau chiar locală are nevoie de experienţa unei femei care a demonstart că a implementat cele mai puternice proiecte".

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, o doreşte pe Adriana Zăiceanu, city-managerul municipiului Botoşani, în echipa sa, în cazul în care şefii Primăriei Botoşani nu o vor mai dori.

După schimbarea din funcţie a viceprimarului Cosmin Andrei, mai multe voci au vehiculat că acesta ar urma să fie păstrat în echipa de la Primărie, pe funcţia de city-manager.

"Dacă renunţă la contractul pe care îl au cu doamna Zăiceanu am această disponibilitate. Nu am discutat cu dumneaei. Voi discuta cu doamna Zăiceanu dacă este nevoie şi voi elibera un loc la cabinet dacă trebuie, dacă nu o să am o altă variantă. Voi găsi soluţii legale. Doamna Zăiceanu este o femeie care a acumulat o experienţă şi o expertiză destul de largă şi eu cred în primul rând că administraţia judeţeană sau chiar locală are nevoie de experienţa unei femei care a demonstart că a implementat cele mai puternice proiecte. Un aport deosebit l-a avut dumneaei. Dacă acum nu o mai lasă să se ocupe, aţi văzut că acuma cu proiectele sunt cum sunt. A avut cele mai puternice proiecte", a precizat Florin Ţurcanu.

Şeful CJ a spus, în urmă cu câteva zile, că îşi doreşte să îl aibă în echipa sa şi pe Valerian Sănduc, directorul economic al Primăriei, dar după ce acesta iese la pensie şi dacă îşi pune la dispoziţie expertiza sa pentru administraţia judeţeană.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri luate și de polițiștii de frontieră în contextul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva!

astăzi, 15:57

În perioada premergătoare și pe timpul celebrării religioase a Sfintei Cuvioase Parascheva, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a luat măsuri pentru î...

Pas cu pas spre viitor: Daruri pentru elevii din două sate botoșănene!

astăzi, 15:15

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, începând cu anul 2015, este derulat Proiectul de sprijin al elevilor din satele Tocileni ș...

Mașini ridicate în Botoșani și șoferi sancționați de polițiștii locali! (Foto)

astăzi, 14:40

Polițiștii locali botoșăneni, cu atribuții în domeniul circulației rutiere, au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale, privind circulația pe drumuri...