Țurcanu mai trimite doi liberali în instituțiile centrale!

Țurcanu mai trimite doi liberali în instituțiile centrale!
Doi liberali botoşăneni se pregătesc să preia funcţii în cadrul unor instituţii centrale.

Este vorba despre Mihai Ţurcanu, fratele preşedintelui PNL, Florin Ţurcanu, care ar urma să fie vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului.

De asemenea, Bogdan Dăscălescu ar urma să fie numit în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

"Mihai va fi vicepreşedinte la Protecţia Consumatorilor în locul unui social-democrat care va fi eliberat din funcţie, iar Bogdan Dăscălescu va fi adjunct la ANSVSA, unde a fost Mihai şef. Sunt funcţii negociate politic pentru organizaţia Botoşani a PNL", a declarat Florin Ţurcanu, preşedintele PNL Botoşani.

În prezent, Mihai Ţurcanu este consilierul premierului Victor Ponta pe probleme sanitar-veterinare, iar Bogdan Dăscălescu este consilier judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
23

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
14

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
60

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...