Ţurcanu lasă schimbarea lui Cosmin Andrei în grija PDL: "Îşi doresc viceprimar, să propună proiect, nu îşi doresc, nu am nimic împotrivă"

Ţurcanu lasă schimbarea lui Cosmin Andrei în grija PDL: "Îşi doresc viceprimar, să propună proiect, nu îşi doresc, nu am nimic împotrivă"
Liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, lasă la mâna democrat-liberalilor data la care va fi schimbat viceprimarul Cosmin Andrei.

Dat fiind că postul va reveni PDL, Ţurcanu susţine că ei decid când propun proiectul de hotărâre privind înlocuirea actualului edil.

"Nu e treaba mea. E poziţia lor. Dacă doresc să propună proiectul de hotărâre… nu am nicio problemă. Eu mi-am clarificat lucrurile la nivel de judeţ şi la primărie să îşi clarifice ei când consideră şi cum consideră. Eu nu am nicio grabă. Eu respect declaraţia domnului Flutur. Nu am nicio problemă în sensul acesta. Îşi doresc viceprimar, să propună proiect, nu îşi doresc, nu am nimic împotrivă. Chiar nu am nimic împotrivă", a afirmat Florin Ţurcanu.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

astăzi, 23:29
223

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
122

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
174

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...