Țurcanu, întâlnire "de criză" la București, cu Antonescu, Chițoiu și Ponta: "Voi discuta despre situaţia USL de la Botoşani!"

Țurcanu, întâlnire "de criză" la București, cu Antonescu, Chițoiu și Ponta: "Voi discuta despre situaţia USL de la Botoşani!"
Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, se va întâlni astăzi cu preşedintele PNL Antonescu şi cu vicepremierul Daniel Chiţoiu, dar şi cu premierul Victor Ponta şi va tranşa problema existentă la Botoşani, în cadrul USL.

"La ora 10.00 voi avea o întâlnire cu domnul Antonescu şi voi aborda şi problema de la Botoşani, îl voi informa şi pe dumnealui ce se întâmplă. Voi avea o întâlnire şi cu domnul Chiţoiu şi cu premierul şi voi discuta şi cu aceştia despre situaţia USL de la Botoşani", a spus Florin Ţurcanu.

Liderul PNL a anunţat la finalul săptămânii trecute că în şedinţa ordinară de Consiliu Local de luna aceasta liberalii vor veni cu un proiect de hotărâre privind schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei, acelaşi lucru urmând a se întâmpla în luna ianuarie şi cu Paul Pavăl, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

"Mă îngrijorează faptul că într-un stat democratic se umblă cu ameninţări, că dacă facem schimbări, vor cere şi ei schimbarea anumitor membri ai PNL care deţin funcţii, că o să curgă sânge. Nu stiu la ce se referă, dar eu sunt convins că cetăţenii ştiu care este realitatea", a mai spus liderul liberalilor botosăneni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
336

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
368

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...