Turcanu il acuza pe Tabuleac ca “respecta cu strictete hotararea Guvernului”!

Turcanu il acuza pe Tabuleac ca “respecta cu strictete hotararea Guvernului”!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

TURCANU: "Daca tot spune ca nici lui nu-i face placere sa faca aceasta rectificare negativa, de ce nu iese public sa spuna ca se delimiteaza de acest genocid, de acest Guvern?"

Presedintele Organizatiei PNL Botosani, Florin Turcanu, a criticat vineri faptul ca presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a respectat cu strictete hotararea Guvernului de a rectifica negativ bugetele unitatilor administrativ-teritoriale pe anul 2010, fara a face o verificare tehnica, pentru a vedea daca primariile vor putea sa-si desfasoare activitatea in aceste conditii.

"PNL nu este de acord nici cu politica nationala, nici cu politica locala. Am vazut ca era foarte relaxat domnul presedinte al CJ, Mihai Tabuleac, care a respectat cu strictete hotararea Guvernului de a aduce in fata consilierilor judeteni un proiect de diminuare a sumelor care au fost repartizate in sedinta CJ, fara nicio analiza tehnica, luand primarie cu primarie, sa se vada daca noi avem posibilitatea de a face aceasta diminuare", a declarat Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

Totodata, presedinele Consiliului Judetean a fost criticat de liderul liberalilor pe motiv ca, in campania electorala a alegerilor pentru conducerea CJ, a promis botosanenilor bani europeni si ca va devolta judetul si totusi taie din bugetele primariilor.

"Ma uit asa, ca presedintele CJ a iesit public cu bannere de sute de mii de euro, ca aduce bani europeni, ca sustine dezvoltarea judetului, si acum cat de usor priveste si gandeste. Daca tot spune ca nici lui nu-i face placere sa faca aceasta rectificare negativa, de ce nu iese public sa spuna ca se delimiteaza de acest genocid, de acest Guvern? A fost ales intr-adevar de oameni, dar acest lucru ii da foarte multe obligatii, de parteneriat public privat, nu l-am auzit vreodata sa discute de satul romanesc, de taranul amarat, tot facem sedinte extraordinare si ordinare si nu se vede nimic", a adaugat Turcanu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25
7

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
17

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
948

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...