Turcanu ii atentioneaza pe primarii din marele PNL, inainte de alegeri: "Nu mai merge asa. A doua zi dupa alegeri nu vor mai fi membri PNL!"

Turcanu ii atentioneaza pe primarii din marele PNL, inainte de alegeri: "Nu mai merge asa. A doua zi dupa alegeri nu vor mai fi membri PNL!"
"Nu putem tine un primar care joaca alaturi de PSD", spune liderul PNL, Florin Turcanu.

Acesta i-a avertizat pe toti primarii ca, daca nu se vor implica in alegerile prezidentiale asa cum trebuie, a doua zi vor fi dati afara din partid.

"Dupa alegerile europarlamentare am avut un gust amar in ceea ce priveste relatia mea cu unii colegi, care joaca la doua capete. Sper ca acum sa inteleaga toti ca sunt obligati, conform statutului, sa se implice in campanie. Eu cat voi fi presedinte, nu voi mai permite ca un primar care nu se implica in campanie sa mai fie membru PNL a doua zi. Nu mai merge asa. Nu putem tine un primar care joaca alaturi de PSD si e doar cu numele la PNL", a declarat Florin Turcanu.

Turcanu este de parere ca, daca toti primarii vor face campanie lui Klaus Iohannis, PNL ar trebuie sa castige fara probleme alegerile in judetul Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
465

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
151

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
423

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...