Ţurcanu, discurs pentru Iohannis, la Botoşani: "Nu sunt baron local! Mă deranjează această denumire!"

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, l-a asigurat pe Klaus Iohannis de tot sprijinul membrilor Alianţei Creştin Liberale de la Botoşani în câştigarea fotoliului de la Cotroceni.

Liderul liberalilor botoşăneni îşi doreşte ca la Botoşani să se obţină cel mai bun scor pe Moldova, la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, şi a spus că Victor Ponta, candidatul social-democraţilor, nu are nicio şansă să devină preşedintele României.

"Vă mulţumesc din suflet că sunteţi alături de noi astăzi când pentru noi, botoşănenii, este cea mai importantă sărbătoare pentru că îl avem alături de noi pe viitorul preşedinte al României, domnul Kalus Iohannis. Pentru noi este o zi importantă să dăm un semnal pentru cei de la PSD care sărbătoresc victoria, că ei nu vor ajunge să conducă România. A fost o greşeală că au guvernarea pentru că noi, liberalii, i-am ajutat şi după ce i-am ajutat ne-au aruncat pentru că au vrut să conducă singuri. Astăzi, la Botoşani, noi transmitem acest mesaj, că Victor Ponta nu va ajunge preşedintele României. Avem un candidat foarte bun, primarul Sibiului, vrem un candidat foarte bun care are o carte de vizită serioasă
", a spus Florin Ţurcanu.

Acesta a mai spus că politicienii care au condus până acum România au venit tot timpul în campanii electorale şi au promis că măresc salarii, pensii, fac drumuri, apă canal, dar odată ce au ajuns la putere au spus că nu se poate.

"Domnul Klaus Iohannis ne-a demonstrat la Sibiu că se poate şi sunt convins că atunci când va ajunge preşedinte va desemna un Guvern ACL şi vom demonstra tuturor românilor că se poate. Şi vrem să obţinem cele mai bune rezultate din Moldova, aici la Botoşani. Faceţi tot ce depinde de dvs. să nu lăsaţi PSD-ul să pună mâna pe România. Îi cunosc foarte bine, lucrez cu ei la nivelul judeţului Botoşani, ei stau la masă doar cu colegi sau parteneri care ascultă ordinul lor. Când le spui că vrei să fii tratat egal deja sunt deranjaţi. La Botoşani nu am acceptat acest lucru", a mai spus Florin Ţurcanu.

Liderul PNL Botoşani nu se consideră un baron local şi a ţinut să le spună tuturor celor prezenţi la Casa Sindicatelor acest lucru.

"Vă cer să nu faceţi compromisuri cu baronii locali, nu sunt baron local, vreau să subliniez acest lucru, sunt vremelnic preşedintele CJ, dar nu sunt baron local, mă deranjează această denumire. Dar merg mai departe pentru că am un mandat de la dvs. şi trebuie să merg până la capăt şi dacă îmi spuneţi că mai merit, dacă nu, mă opresc aici, dar sunt convis că Iohannis poate asigura viitorul României şi noi botoşănenii avem nevoie de domnul preşedinte şi de un gubern ACL", a spus Florin Ţurcanu, la finalul discursului său.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post de medic specialist scos la concurs pentru Botoșani și susținut la Iași!

astăzi, 14:52

Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post de medic specialist. Este vorba despre un post de medic rezident anul V în specialitatea der...

Prognoza meteo pe două săptămâni, răcire accentuată a vremii!

astăzi, 14:32

Continuă procesul de răcire a vremii. În următoarele două săptămâni, un val de aer rece va străbate țara noastră, aducând temperaturi aproape de pragul înghețului, &i...

Început fulminant pentru echipele de volei, rezultate remarcabile ale Clubului Sportiv Școlar Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:01

În zilele de 05-06 octombrie 2024, la Suceava a avut loc prima etapa din cadrul   Campionatului Național de MINIVOLEI, unde echipele clubului nostru au participat  atât in ...