Ţurcanu, despre filmuleţul difuzat de Antena 3: "Sută la sută făcătură PSD-istă"

Ţurcanu, despre filmuleţul difuzat de Antena 3: "Sută la sută făcătură PSD-istă"
Presedintele Consiliului Judetean Botoşani, Florin Turcanu, neaga ca ar fi lovit vreo persoana si spune ca intregistrarea difuzata joi seara de Antena 3 este o "facatura a PSD-ului".

Florin Turcanu spune ca avea informatii ca exista un astfel de filmulet, imaginile fiind dintr-un birou al fermei zootehnice de la Dracsani, a tatalui sau.

"Stiam ca vor lucra foarte murdar si am observat ca au inceput sa denigreze pe toate caile. Mi-am dat seama cat sunt de hotarati sa faca rau. Aveam informatii ca va fi difuzat un filmulet. S-au facut presiuni foarte mari pe mine sa intru in direct sa ma tavaleasca, dar nu au reusit acest lucru, pentru ca nu am avut timpul necesar. Daca ma intrebati daca am lovit in viata mea pe cineva cand am fost tanar, poate ne-am mai lovit intre noi, intre baieti, dar eu va asigur ca nu am lovit pe nimeni. Nu poti sa stai pe scaun si sa lovesti asa. E clar 100 % facatura PSD-ista", a spus Florin Turcanu. 

Acesta a mai spus ca cei de la PSD sunt speriati ca la municipiu sunt la egalitate, la intentia de vot, cu PNL-ul.

"Tot ce au facut au facut ca sa se departajeze la municipiu, sunt speriati. Sunt foarte speriati, daca o sa va spuna drept vreodata. Ma astept si in noaptea asta si maine sa faca...", a spus Florin Turcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
45

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
45

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
83

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...