Turcanu, convins ca el este cel mai bun candidat pentru presedintia Consiliului Judetean!

Turcanu, convins ca el este cel mai bun candidat pentru presedintia Consiliului Judetean!

FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani

Liderul local al PNL, Florin Turcanu, spune ca noul protocol al aliantei, incheiat la nivel national, va fi pus in aplicare si la nivel local, si chiar de saptamana viitoare vor fi organizate intalniri cu noii parteneri politici, pentru a se stabili care sunt actiunile de la nivel local.

Cat priveste candidatii pentru alegerile locale, chiar daca acestia se vor desemna pe baza unui sondaj, deputatul Florin Turcanu este convins ca el este cel mai bun candidat pentru presedintia Consiliului Judetean Botosani.

"Ne vom intalni, vom discuta foarte bine protocolul si pasii de urmat. Este un protocol care clarifica foarte multe lucruri si in mai-iunie va fi realizat un sondaj, pentru desemnarea candidatilor la alegerile din 2012. Eu sunt convins ca PNL are cel mai bine plasat candidat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean si am sustinerea partidului atat de la nivel local, cat si central. Pentru Primaria municipiului Botosani, candidatul va fi din partea PSD. La orase si comune vom vedea, s-ar putea sa avem si acolo candidati comuni", a declarat deputatul Florin Turcanu.

Cat priveste schimbarea vicepresedintelui Consiliului Judetean, Turcanu sustine ca inca nu s-a stabilit cand va fi inlocuit.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
417

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
427

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
251

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...