TURCANU: Campanu a plecat din PNL pentru ca domnul Antonescu nu i-a facut moftul!

TURCANU: Campanu a plecat din PNL pentru ca domnul Antonescu nu i-a facut moftul!
Turcanu ii cere lui Campanu sa isi dea demisia si din Senatul Romaniei, justificand solicitarea prin faptul ca insusi fostul liberal darabanean a ridicat problema inainte de alegerile parlamentare.

"Domnul Campanu ne-a solicitat, inainte de alegerile parlamentare, sa ne scriem demisiile ca, in cazul in care vom castiga si vom pleca din PNL, sa renuntam si la calitatea de parlamentar. Discutia a ramas ca a doua zi domnul Dinu Buceceanu, care este avocat si candida pentru un loc in Parlament, impreuna cu domnul Campanu, sa mearga la un notariat cu acele declaratii. Dar domnul Campanu nu a mai mers, aceste demisii ramanand la domnul senator", a declarat presedintele interimar al organizatiei PNL Botosani, Florin Turcanu.

Declaratia lui Turcanu vine in contextul creat de recenta demisie din PNL a lui Liviu Campanu, fostul liberal anuntand ca isi va continua activitatea in Parlament in calitate de senator independent, dar aratandu-se disponibil de a-l sprijini pe candidatul la prezidentiale Sorin Oprescu.

Campanu este acuzat de fostul sau coleg de partid ca a demisionat pentru ca presedintele PNL, Crin Antonescu, nu a reactionat pozitiv la incercarile senatorului de a-l inlatura de la conducerea organizatiei botosanene pe Florin Turcanu.

"Liviu Campanu a fortat mana senatorilor liberali de la Bucuresti sa nu se mai tina conferinta judeteana din 6 septembrie si sa ma inlature pe mine ca presedinte. Am fost convocat in Biroul Politic Central si domnul Antonescu nu a fost de acord cu ce a cerut domnul Campanu. Domnul Campanu a plecat pentru ca domnul Antonescu nu i-a facut moftul", a incheiat Turcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

Luni, 20 Mai 2024
83

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

Luni, 20 Mai 2024
227

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

Luni, 20 Mai 2024
118

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...