TUPEU! S-a urcat la volan deși avea permisul suspendat, după ce i-a ignorat pe polițiști!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au întocmit dosar penal unui cetăţean din Republica Moldova, care conducea un ansamblu auto deşi avea permisul de conducere suspendat.

În data de 08 iulie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei, Ion O., în vârstă de 30 ani, cetăţean din Republica Moldova, la volanul unui ansamblu auto, înmatriculat în Republica Moldova, format dintr-un autocamion marca Mercedes şi o remorcă marca Raba.

La controlul de frontieră, persoana a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere eliberată de Poliţia Iaşi cu drept de circulaţie de 15 zile, valabilă până la data de 26 iunie 2015.

În urma verificărilor specifice efectuate lucrătorii noştri au stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, până la data de 26 iulie a.c.,  pentru nerespecatrea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gabi Tamaș i-a rupt tibia directorului sportiv de la FC Botoșani. Șchiopu: ”Nu a fost o răutate!” / Iftime: ”La cap să nu se lovească!”

astăzi, 13:13

Unul dintre modulele cursului de director sportiv organizat de FRF s-a terminat cu un moment dificil: Gabi Tamaș (41 de ani) i-a rupt tibia lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani. L...

După 35 de ani: Se demolează ruinele din spatele Băii Centrale. ”Închidem o rană a orașului!” (Foto)

astăzi, 12:54

Construcția impunătoare s-a transformat odată cu trecerea anilor într-o ruină acoperită de vegetație, pe unde o vreme s-au adăpostit oamenii străzii. Clădirea aparținea municipalităț...

Cutremur în zona Vrancea! Ce ar trebui să știe botoșănenii și cum se pot pregăti!

astăzi, 12:22

Azi-noapte, în jurul orei 01:48, în zona seismică Vrancea, s-a produs un cutremur mediu, cu magnitudinea de 4,0 pe scara Richter. Potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvolt...