Tupeu nemasurat la fiica femeii acuzata de delapidarea de la BCR!

Tupeu nemasurat la fiica femeii acuzata de delapidarea de la BCR!
Fiica angajatei de la BCR acuzata de delapidare a fost arestata de judecatorii Judecatoriei Botosani pe Aeroportul Baneasa din Bucuresti, pe cand botosaneanca se pregatea sa fuga in Italia.

Gianina Aghinitei, de 22 de ani, este cercetata in acelasi dosar cu mama ei, fiind acuzata de instigare la delapidare.

Ca si mama ei, fata a primit interdictie de a parasi tara, insa a fost depistata de politisti pe Aeroportul Baneasa cand incerca sa plece in Italia, scrie Monitorul de Botosani de astazi.

Adusa la Botosani, tanara a fost prezentata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. Gianina Aghinitei a declarat in fata anchetatorilor ca nu stie despre faptele de care este acuzata mama sa si ca ea doar ii cerea bani si ii primea in timp ce se afla la facultate in Iasi.

Mai mult decat atat, invinuita a mentionat ca nu a intentionat sa se sustraga de la ancheta, ci doar vroia sa ajunga la iubitul ei in Italia si sa isi puna ordine in ganduri.

Elena Aghinitei, angajata a BCR Botosani, este acuzata de o delapidare de 300.000 de euro. Femeia a recunoscut ca a efectuat o serie de operatiuni ilegale si a sustinut ca banii ar fi ajuns la fiica ei, studenta la Iasi.

Aceasta ar mai fi precizat in fata anchetatorilor ca la un moment dat ar fi ajuns sa fie santajata de propriul copil. Fata ar fi amenintat-o ca daca nu-i va da bani va divulga o relatie extraconjugala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
57

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
231

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...