Tupeu maxim: Beat la volan, desi avea permisul suspendat dupa ce a comis un accident rutier cu victime!

Tupeu maxim: Beat la volan, desi avea permisul suspendat dupa ce a comis un accident rutier cu victime!
Avea permisul suspendat după ce în urmă cu un an, beat fiind, a produs un accident rutier soldat cu victime! Cu toate acestea, poliţiştii l-au găsit din nou la volan, şi tot beat. Mai mult, botoşăneanul a încercat să îi păcălească pe oamenii legii, oferind datele de identificare ale fratelui său. Bărbatul este reţinut în Arestul IPJ Botoşani, în vederea arestării preventive.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.00, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 24 C, în localitatea Bogdănești, comuna Santa Mare, judeţul Botoșani, autoturismul condus de B. Gică, de 31 de ani, din sat Cerchejeni, comuna Blîndești, judeţul Botoșani.

Iniţial, cu ocazia legitimării, bărbatul le-a declarat poliţiştilor că se numește B. Ioan, din sat Cerchejeni, comuna Blîndești, folosind astfel datele de identitate ale fratelui său.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit ulterior identitatea reală a conducătorului auto.

De asemenea, întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au făcut cunoscut faptul că urmează să fie testat cu aparatul etilotest şi să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul refuzând ambele proceduri.

Totodată, extizând verificările, poliţiştii au constatat că B. Gică avea anulat permisul de conducere începând cu 21.12.2010, întrucât a fost implicat în producerea unui accident rutier cu victime, pe fondul consumului de alcool.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de conducere pe drumurile  publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat, refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și fals privind identitatea şi au dispus măsura reținerii pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, în vederea arestării preventive.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
123

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...