TUPEU! Cercetat pentru proxenetism şi trafic de minori, a plecat din arestul la domiciliu!

TUPEU! Cercetat pentru proxenetism şi trafic de minori, a plecat din arestul la domiciliu!
Un botoşănean în vârstă de 28 de ani, cercetat pentru proxenetism şi trafic de minori, a părăsit localitatea deşi se afla în arest la domiciliu, acesta fiind arestat acum preventiv.

La data de 27 ianuarie a.c., Tribunalul Botoşani a dispus înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile, faţă de bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism.

Conform programului de supraveghere întocmit iniţial, bărbatul avea obligaţia de a se prezenta la sediul Postului de Poliţie Vlăsineşti, judeţul Botoşani, periodic.

Întrucât nu s-a prezentat conform programului stabilit, poliţiştii au efectuat verificări stabilind  că, în cursul zilei de 8 ianuarie a.c., acesta ar fi plecat din localitatea de domiciliu.

Astfel, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroul Supravegheri Judiciare, din Botoşani, în colaborare cu poliţiştii din Săveni, au documentat încălcarea măsurii preventive a controlului judiciar şi au sesizat instanța de judecată care  a dispus luarea măsurii arestului preventiv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
110

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
453

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
174

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...