Trupul neînsufleţit al copilului călcat de o maşină, depus la Biserica Sf. Ilie

Trupul neînsufleţit al copilului călcat de o maşină, depus la Biserica Sf. Ilie
Sicriul cu trupul neînsufleţit al băiatului de 8 ani, care în urmă cu două zile a murit după ce a fost călcat de o maşină, a fost depus la Biserica Sf. Ilie din municipiu.

Colegi de şcoală şi prieteni au venit la capătâiul lui Răzvan să îi aducă un ultim omagiu şi să îşi ia rămas bun de la cel care până nu demult se bucura de copilărie şi de ultimele zile de vacanţă.

Băiatul este vegheat în permanenţă de părinţi şi rude.

Răzvan a fost îmbrăcat cu uniforma de elev, pe care mama i-a cumparat-o şi pe care trebuia să o îmbrace peste două săptămâni când ar fi trebuit să păşească în clasa a II-a.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
220

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
231

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...