Trucuri pentru o cafea aromata

Cui nu-i place ca, dimineata, mirosul de cafea proaspat facuta sa invaluie casa? Prospetime, savoare, aroma, toate intr-o ceasca de cafea. Pana si zilele mohorate par mai frumoase in fata unei cafele. Pentru a te bucura de o cana aromata, trebuie sa stii cateva trucuri:

1. Indiferent ca e boabe sau nu, cafeaua trebuie tinuta intr-un recipient inchis ermetic, pentru a o feri de umezeala.

2. Cumpara cafea boabe si macina-le exact inainte de a pregati cafeaua. Altfel risti sa-si piarda din savoare si gust.

3. Cafeaua macinata trebuie consumata in maximum 2 saptamani.

4. Inainte de a o servi, pune in ceasca mici bucatele de ciocolata, caramele, scortisoara, sirop de cafea etc.

5. Pentru a-i elimina acidul, in cazul in care ai probleme cu stomacul, adauga in ibric un varf de cutit de sare.

 

lifestyle.bzi.ro
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Fragmente de Realitate… între spațiu și timp” la Galeria Casa Zamfirescu din Botoșani

astăzi, 14:57

La Galeria de artă „Casa Zamfirescu” din Botoșani este deschisă în luna mai 2025 expoziția de pictură „Fragmente de Realitate… între spațiu și timp”, ...

Ai citit cele mai bune cărți din toate timpurile? 12 capodopere considerate a fi cele mai mari romane scrise vreodată!

astăzi, 14:28

Cercetătorii literari, criticii și cititorii au dezbătut această problemă timp de secole. Mai jos este prezentată o selecție de 12 romane care au fost în mod constant celebrate ca vâ...

Martirii din temnițele comuniste, cinstiți astăzi la Botoșani! (Foto)

astăzi, 12:53

14 mai, Ziua națională de cinstire a martirilor din temnițele comuniste, a fost marcatâ în Protopopiatul Botoșani prin slujirea Dumnezeieștii Liturghii și a Parastasului în cin...