Trucuri pentru o cafea aromata

Cui nu-i place ca, dimineata, mirosul de cafea proaspat facuta sa invaluie casa? Prospetime, savoare, aroma, toate intr-o ceasca de cafea. Pana si zilele mohorate par mai frumoase in fata unei cafele. Pentru a te bucura de o cana aromata, trebuie sa stii cateva trucuri:

1. Indiferent ca e boabe sau nu, cafeaua trebuie tinuta intr-un recipient inchis ermetic, pentru a o feri de umezeala.

2. Cumpara cafea boabe si macina-le exact inainte de a pregati cafeaua. Altfel risti sa-si piarda din savoare si gust.

3. Cafeaua macinata trebuie consumata in maximum 2 saptamani.

4. Inainte de a o servi, pune in ceasca mici bucatele de ciocolata, caramele, scortisoara, sirop de cafea etc.

5. Pentru a-i elimina acidul, in cazul in care ai probleme cu stomacul, adauga in ibric un varf de cutit de sare.

 

lifestyle.bzi.ro
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul „George Enescu” aduce Orchestra Filarmonicii Botoșani la Liveni!

astăzi, 17:00

Sâmbătă, 13 septembrie 2025, la Casa Memorială „George Enescu” din Liveni, cu începere de la ora 17.00, va avea loc un concert al Orchestrei Filarmonicii „George Enesc...

Provocare pentru pescarii botoșăneni de Ziua de Curățenie Națională!

astăzi, 15:01

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) din Botoșani, în parteneriat cu Garda de Mediu din Botoșani Poliția Transporturi Navale – Stânca Coste...

Campania „Adoptă o fărâmă de Prut” în comuna Manoleasa!

astăzi, 14:46

Multe vede și aude Prutul în drumul lui, de la izvor până la vărsarea în Dunăre! Uneori curge liniștit, alteori năvalnic, inundând luncile de pe ambele maluri. C&aci...