Trimişi în judecată după ce au făcut bani la imprimantă! Vezi cum au fost prinşi!

Nevoia de bani i-a făcut pe doi tineri din judeţul Botoşani să apeleze la o metodă despre care credeau că nu va fi descoperită de oamenii legii.

Vlăduţ F. şi Cătălin A., din comuna Vlăsineşti, au falsificat banconote de 100 de lei cu ajutorul unei imprimante, dar au fost prinşi la scurt timp după ce au plasat una dintre aceste bancnote  într-un magazin din satul Hăneşti.

Cei doi au fost trimişi acum în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de falsificare şi punere în circulaţie de monedă falsificată şi înşelăciune, dosarul fiind înaintat spre soluţionare Judecătoriei Săveni.

Bărbaţii au fost depistaţi în vara anului 2014 de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, după ce au plasat una dintre bancnotele falsificate, dorind să cumpere mai multe produse dintr-un magazin din Hăneşti.

Acasă la aceştia anchetatorii au mai găsit încă patru bancnote din cupiura de 100 de lei, cu aceeaşi serie, precum şi mai multe foi în format A4, cu bancnote imprimate, confecţionate cu ajutorul unei imprimante color. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...

Șofer arestat preventiv după ce a fost prins băut și fără permis în trafic!

astăzi, 17:29

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Bălușeni. Întrucât emana halena alcoolică a fost testat c...

Ședință de urgență la sediul MAI, cetățenii din 23 de localități din Galați evacuați preventiv!

astăzi, 16:21

Duminică după-amiază, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o sedință de lucru la care a participat viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, domnul Cătălin Predoiu, șe...