Trimis in judecata dupa ce si-a ucis sotia!

Trimis in judecata dupa ce si-a ucis sotia!
Barbatul in varsta de 44 de ani, din Darabani, care in luna aprilie si-a sugrumat sotia, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, fiind acuzat de omor calificat.

Viorel Cucuruzac se afla in acest moment in arest preventiv.

Barbatul a ucis-o pe cea alaturi de care a trait 22 de ani in noaptea de 10 spre 11 aprilie.

Cu cateva ore inainte de a comite crima, acesta a consumat bauturi alcoolice, iar la un moment dat s-a luat la cearta cu sotia, in varsta de 40 de ani, fiind orbit de gelozie.

Ea obisnuia sa vina acasa o singura data pe an, la Pasti. In ultimii doi ani, relatia dintre cei doi soti s-a racit si chiar intentionau sa divorteze.

Din cate se pare, femeia si-ar fi gasit pe altcineva, fapt care l-a scos din minti pe sotul ei. Barbatul a strans-o de gat pe femeie, lasand-o fara suflare.

Dupa ce a ucis-o, el a incuiat usa apartamentului si a stat cateva ore. Impreuna cu cei doi soti locuia si fiul de 14 ani. Acesta a incercat sa intre in casa, insa tatal sau nu i-a descuiat usa.

Dupa un timp, baiatul s-a dus si a alertat niste vecini, si intr-un final tatal sau a dat drumul la usa.

Cand a intrat in apartament, baiatul a gasit-o pe mama sa fara suflare, pe pat, si a sunat la 112.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
334

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
357

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
216

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...