Trimis în judecată: A produs un accident soldat cu moartea unui om, apoi a fugit de la locul faptei

Trimis în judecată: A produs un accident soldat cu moartea unui om, apoi a fugit de la locul faptei
Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Tudora, care în urmă cu doi ani a provocat un accident mortal, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, fiind acuzat de ucidere din culpă, conducere fără permis şi fugă de la locul faptei.

Accidentul a avut loc în luna august 2012. Iulian P. a chefuit alături de mai multe persoane, printre care şi Mihai Ocu, de 41 de ani, venit în ţară din Italia, cu un Nissan Terrano, pentru a-şi petrece concediul.

La un moment dat au rămas fără ţigări şi întrucât proprietarul maşinii era băut, tânărul de 20 de ani a insistat să conducă el, deşi nu poseda permis de conducere.

Într-o curbă acesta a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat, Mihai Ocu fiind proiectat în afara maşinii, decedând din cauza leziunilor grave suferite.

Cei aflaţi în maşină au încercat să ascundă adevărul spunând că la volan era persoana decedată, dar cercetările poliţiştilor au scos la iveală cine se afla la volan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce au decis magistrații botoșăneni în cazul primarului Cosmin Andrei!

astăzi, 10:07
58

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, primește o veste bună din partea judecătorilor Tribunalului Botoșani. La finalul săptămânii trecute, magistrații botoșăneni au decis revo...

Medic botoșănean despre o boală a picioarelor care ne afectează inima: ”Să fim atenți la semnalele pe care ni le trimite corpul nostru!”

astăzi, 09:40
295

Ruxandra Toderiță, medic specialist cardiolog din Botoșani, trage un semnal de alarmă cu privire la consecințele foarte grave pe care le are asupra organismului uman tromboza venoasă profundă....

Cum recunoști roșiile injectate din piețe și din magazine. Semnele distincte la care să fii atent

astăzi, 08:48
233

Deși roșiile injectate pot părea a fi sănătoase și delicioase, ele pot conține aditivi și substanțe chimice periculoase, scrie ziaruldeiasi.ro. În consecință, este important să recun...