Trimis în faţa instanţei după ce a provocat un accident în care a murit un botoşănean!

Trimis în faţa instanţei după ce a provocat un accident în care a murit un botoşănean!

   Monitorul de Suceava

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au anunţat trimiterea în judecată a unui bărbat din judeţul Iaşi, care în urmă cu doi ani a fost implicat într-un grav accident rutier petrecut pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta, în urma căruia două tiruri s-au făcut zob, rezultând patru victime, din care una a decedat.

Daniel Mărgărint era şoferul unuia dintre tiruri, iar pe data de 26 septembrie 2013, în timp ce circula din direcţia Vatra Dornei spre Suceava, a făcut o depăşire neregulamentară într-o curbă cu marcaj longitudinal continuu, intrând pe contrasens şi izbind violent un alt tir care circula din sens opus.

Ambii şoferi, dar şi doi pasageri, fiecare într-un tir, au fost transportaţi la spital, însă unul dintre aceştia din urmă, Costel Condei, din Botoşani, care se afla în aceeaşi cabină cu Daniel Mărgărint, a decedat la spital.

Cele două autotrenuri erau încărcate, unul cu ciment şi unul cu piatră cubică, iar imaginile de la faţa locului, la momentul producerii accidentului, erau înfiorătoare.

Cabina autotrenului care transporta ciment pur şi simplu s-a făcut bucăţi, grave avarii suferind şi cabina celuilalt vehicul, care s-a răsturnat pe carosabil.

Sursa: Monitorul de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

De ce a fost înșelat soțul! (Foto, Video)

astăzi, 07:15

Vine mama soacra acasa si isi gaseste ginerele furios la culme, impachetandu-si bagajele. - Ce s-a intamplat? intreba ea. - Ce s-a intamplat?! rabufni ginerele. Iti spun eu ce s-a intamplat!…...

Calendar ortodox, 10 octombrie: Sf. Mc. Evlampie şi sora sa, Evlampia; Sf. Cuv. Vasian şi Teofil Mărturisitorul

astăzi, 07:00

Sfinţii Mucenici Evlampie şi sora sa, Evlampia, au trăit pe vremea lui Maximian (286-305), pe când în Nicomidia era dregător Maxim. Din cauza prigoanei, împreună cu mai mulţi c...

Ieșean prins într-o localitate din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Wednesday, 9 October 2024

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta peste un metru cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență sau transport. Conducătorul auto...