Trei vieti puse in pericol de inconstienta unui barbat care conducea un moped!

O femeie de 42 de ani, un copil de 11 ani si un tanar de 19 ani au ajuns aseara la spital dupa un accident provocat de un barbat care conducea un moped desi nu avea permis de conducere sau absolvite cursuri de legislatie rutiera.

Luni seara, in jurul orei 19.15, C. Aurel, de 28 de ani, din satul Brateni, comuna Dobirceni, judetul Botosani, in timp ce conducea un moped inregistrat, pe DC 23 A, din satul Moara Jorii, comuna Hanesti, judetul Botosani, a surprins si accidentat pe localnica Z. Adina, de 42 de ani, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.

"In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a pietonului Z. Adina, precum si a celor doi pasageri ai mopedului, C. M., de 11 ani, din satul Hanesti, comuna Hanesti si C. Nicu, de 19 ani, din satul Brateni, comuna Dobirceni, toti fiind transportati la Spitalul orasenesc Saveni pentru acordarea de ingrijiri medicale", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Cu ocazia testarii conducatorul mopedului cu aparatul etilotest, i s-a stabilit o concentratie de 0,08 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. In momentul producerii accidentului doar conducatorul mopedului purta casca de protectie.

Acesta nu avea dreptul de a conduce mopedul pe drumurile publice, neavand permis de conducere sau absolvite cursuri de legislatie rutiera.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...

Campioană primită acasă cu aplauze! ”Suntem mândri și recunoscători!” (Foto)

astăzi, 08:43

Joi, 26 septembrie, la Primăria Darabani, Andrada Moroșanu a primit recunoașterea comunității, nu doar prin aplauze și cuvinte, ci și printr-o plachetă de excelență și promisiunea unui titl...