Trei romani - mama, tata si fiu - morti in cutremurul din Italia!

Trei romani - mama, tata si fiu - morti in cutremurul din Italia!

 Harta zonei afectata de seism  Hot News

Agentia italiana de presa Adnkronos sustine ca trei romani - tata, mama si fiul lor - au murit in cutremurul care a devastat centrul Peninsulei.

Cei trei au fost scosi de sub ruinele din localitatea San Demetrio, a declarat pentru Adnkronos presedintele Provinciei Aquila, Stefania Pezzopane.

San Demetrio este o localitate cu 1700 de locuitori din provincia Aquila, afectata grav de seismul produs in noaptea de duminica spre luni (sursa: Wikipedia).

Reamintim ca pina luni seara nu au existat informatii oficiale despre romani ucisi in cutremur.

Presedintele Provinciei Aquila, Stefania Pezzopane, este primul oficial care face un anunt despre moartea unor cetateni romani in cutremurul ce a afectat centrul Italiei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
334

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
357

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
216

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...