Trei posturi de director, scoase la concurs la Spitalul Judeţean!

  Spitalul Judeţean "Mavromati" a scos la concurs posturile de director îngrijiri, director medical şi director financiar-contabil.

Concursul pentru director medical va avea loc în data de 5 martie, pentru director de îngrijiri în data de 12 martie, iar cel pentru director financiar-contabil a fost programat pentru data de 19 martie.      

 În prezent, postul de director medical este ocupat de medicul Mihaela Miler, director de îngrijiri este Ioan Asaftei, iar postul de director financiar-contabil este ocupat de Gheorghe Damian.  

Concursul constă într-o probă scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, un interviu de selecţie şi susţinerea unui proiect pe o temă din domeniul de activitate al postului.  

Vezi DETALII despre concurs!  

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...