Trei incendii în mai puțin de o oră în această seară la Botoșani. Pompierii au intervenit de urgență și cu ajutorul voluntarilor (Galerie Foto)

Trei incendii în mai puțin de o oră în această seară la Botoșani. Pompierii au intervenit de urgență și cu ajutorul voluntarilor (Galerie Foto)

Pompierii din Trușești au fost solicitați în această seară să intervină pentru stingerea a trei incendii izbucnite, în mai puțin de o oră, pe rază localităților Ionășeni, în comuna Trușesti, Socrujeni, în comuna Gorbănești și Strahotin din comuna Dângeni.

La Ionășeni și Socrujeni a ars vegetația uscată, în timp ce la Strahotin incendiul a cuprins o locuință.

“Prima intervenție a fost la Ionășeni, unde ardea vegetația uscată de pe aproximativ 15 hectare de teren. Nici bine nu au încheiat intervenția, că au fost solicitați să intervină pentru stingerea incendiului care a cuprins casă din satul Strahotin. În sprijinul pompierilor din Trușești a fost trimis un echipaj de la Garda de Intervenție Stefănești. La sosirea forțelor de intervenție, la fața locului, ardeau bunurile dintr-o cameră, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreagă locuință”, au anunțat pompierii de la Botoșani care au precizat că se intervine și la această oră. 

Pentru stingerea incendiului care a cuprins vegetația uscată pe câmpul situat pe rază comunei Gorbănești au intervenit patru pompieri militari din tură liberă și doi pompierii voluntari din comună Gorbănești.

Intervenția a fost îngreunată de vegetația înaltă și terenul accidentat.

Un al patrulea incendiu de vegetație uscată a izbucnit în aceste momente și la Săveni, iar pompierii intervin de urgență.












 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
767

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
73

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
298

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...