Trei firme se "bat” pentru deszapezirea drumurilor judetene! VEZI care sunt acestea

Trei firme se "bat” pentru deszapezirea drumurilor judetene! VEZI care sunt acestea
Doua firme din Botosani si una din judetul Bacau au depus oferte pentru a participa la licitatia pentru activitatea de deszapezire a drumurilor judetene.

Este vorba de firmele Transporturi Auto si Tehnic Asist si de firma Artera Blue, din Onesti, patronata de Costel Casuneanu, supranumit si “regele asfaltului".

Urmeaza ca in perioada urmatoare sa se analizeze ofertele depuse de cele trei firme, iar rezultatul licitatiei va fi dat saptamana viitoare, prin Sistemul electronic de achizitii publice.

In acest moment, Directia Judeteana de Drumuri si Poduri nu are prevazuta nicio suma in buget pentru deszapezire, insa potrivit directorului institutiei in caietul de sarcini a fost trecuta o conditie, potrivit careia firmele sa asigure aceasta activitate din resursele proprii, care vor fi mai apoi platite in luna ianuarie, din bugetul pe anul viitor.

“Momentan nu avem bani pentru deszapezire, dar am prins in caietul de sarcini ca firmele sa dispuna de resurse financiare in banca, pentru a acoperi cheltuielile din lunile noiembrie si decembrie, urmand ca din ianuarie sa facem platile", a spus Romeo Caciuc, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri.

Iarna trecuta, firma Transporturi Auto a fost cea care s-a ocupat de deszapezirea drumurilor judetene, iar costurile au depasit 3 milioane de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
188

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
189

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
275

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...