Trei directori de instituţii din Botoşani, puşi să îşi dea demisia

Trei directori de instituţii din Botoşani, puşi să îşi dea demisia
Directorii de instituţii deconcentrate din Botoşani care se vor regăsi pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare din luna decembrie au fost atenţionaţi, încă o dată, de către prefectul judeţului să respecte legea.

Dan Nechifor le-a cerut directorilor ca, până la depunerea candidaturilor, să renunţe la funcţiile de conducere, iar dacă trec pe un post de execuţie să suspende raporturile de muncă pe perioada campaniei electorale.

“27 octombrie este termenul limită de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Judeţean. Cunoaşteţi prevederile legale. Vă rog să respectaţi legea şi la data de 27 octombrie, când vă veţi depune candidaturile, să nu mai deţineţi acea funcţie de conducere, să vă suspendaţi raporturile de muncă", a fost mesajul prefectului Dan Nechifor.

La Botoşani, trei directori de instituţii se regăsesc pe listele PSD pentru alegerile parlamentare fiind vorba de Marius Budăi, directorul Casei Judeţene de Pensii, Răzvan Rotaru, comisar-şef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu, şi Costel Lupaşcu, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

Printre candidaţii la parlamentare se numără şi Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, care însă nu intră în categoria funcţionarilor publici, motiv pentru care nu trebuie să demisioneze din funcţia de conducere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
129

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
145

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
31

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...