Trei dintre romanii morti in Ungaria se intorceau acasa, la Chiscovata, comuna Vorona!

Veneau spre casa pentru a se bucura impreuna cu rudele la hramul din sat, dar au murit in conditii groaznice. Un copil de 12 ani si parintii lui au decedat pe loc, luni, dupa ce masina in care se aflau, inmatriculata in Spania, s-a ciocnit violent de un camion condus tot de un roman.

Tragedia s-a petrecut in localitatea Klarafalva din Ungaria. Viorel Ivancov era din satul Chiscovata, comuna Vorona, locul unde barbatul de 37 de ani visa sa isi construiasca o casa, dupa ce, muncind din greu in Spania, ar fi reusit sa stranga destui bani.

Sotia lui, Mihaela, in varsta de 30 de ani, era din Valcea si cazusera amandoi de acord sa trimita acasa, la parintii din Chiscovata, bani pentru materiale de constructie.

De putin timp isi cumparasera masina care, din nefericire, i-a condus catre moarte. Vestea mortii celor trei a cazut greu pentru parinti, durerea acestora fiind cu atat mai mare, cu cat vor trebui sa isi ingroape copiii chiar cu banii pe care acestia i-au strans cu truda ani de zile.

Viorel lucra ca electrician in Spania, iar sotia lui intr-o fabrica. Alexandru, baiatul de 12 ani, era singurul lor copil. Batranii din Chiscovata se pregateau pentru hramul din 15 august, cand ar fi trebuit sa se bucure de venirea copiilor din Spania!

Accidentul s-a produs luni dimineata, la ora locala 04.30. Alaturi de cei trei, in masina mai erau doi cetateni romani, toti cinci decedand pe loc in urma impactului.

"Masina inmatriculata in Spania se deplasa dinspre Deszk spre Mako, cand, intr-o curba spre dreapta, a intrat în depasire, unde s-a lovit frontal de tirul care venea din sens opus. Toti cei cinci si-au pierdut viata la fata locului", a declarat pentru Hir TV, Tuczakov Szilvana, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene din Csongrad.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...