Trei ani de la disparitia Elodiei: Procurorul e convins ca a fost omorata

Trei ani de la disparitia Elodiei: Procurorul e convins ca a fost omorata
La 29 august se implinesc trei ani de zile de cand Elodia Ghinescu, avocata din Brasov, a disparut fara urma din locuinta sa din cartierul Tractorul.

"Era mai simplu sa nu ne bagam, dar atunci nimeni nu ar fi incercat sa descopere adevarul despre aceasta tragedie. Eu dorm linistit, pentru ca sunt absolut sigur ca Elodia a fost ucisa si nu voi renunta pana ce acest dosar nu va fi inchis si Cristian Cioaca (n. red. sotul avocatei )nu va fi trimis in judecata.

(...)In urmatoarele doua saptamani vom verifica doua lacuri din Arges si vom audia inca trei martori. Un deget daca gasesc imi e de ajuns pentru a finaliza dosarul", a declarat procurorul Marius Iacob, pentru Adevarul.

Sotul avocatei sustine ca in ziua respective s-a certat cu aceasta, ea i-a cerut divortul si drept urmare a plecat de acasa cu un geamantan mare.

Daca pana in 2011 nu va fi gasita, avocata Elodia Ghinescu va fi declarata moarta.

"Desi au trecut trei ani, mi-e greu sa vorbesc de Elodia Ghinescu la trecut, pentru ca am cunoscut-o. Chiar daca nu se va gasi cadavrul, dosarul va ajunge in instanta pentru a o declara moarta", povesteste avocata familiei Ghinescu.

In ultimii trei ani s-a spus despre avocata ca ar fi in viata, in Dubai, ca ar fi arsa si cenusa ei ar fi fost imprastiata sau ca traieste sub o alta infatisare. Adevarul inca nu a fost descoperit, iar cei care sufera cel mai mult sunt parintii sai, care nici macar nu si-au vazut nepotul din primavara.

"Din primavara acestui an, Cristian Cioaca refuza sa respecte hotararea judecatoreasca si tine copilul departe de parintii mamei sale. De altfel, i-a si relatat doamnei Ghinescu ca trebuia sa se gandeasca in momentul in care a inceput aceste procese penale si civile, ca aici se va ajunge - in sensul ca nu va mai putea sa vada copilul", a adaugat avocata, arata Cancan.

 

Ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Propunere a Ministerului Educației: Cursuri de prim-ajutor pentru personalul didactic din școli, grădinițe și creșe!

astăzi, 13:11
6

Personalul didactic al unităților de învățământ va fi instruit cu noțiuni de prim-ajutor, în cadrul unor cursuri de specialitate, propune Ministerul Sănătății în proi...

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
37

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
50

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...