Transportul gazelor rusesti catre Romania a fost sistat din cauza exploziei din Transnistria!

Transportul gazelor rusesti catre Romania a fost sistat din cauza exploziei din Transnistria!
O explozie de proportii a avut loc in jurul orei 5.35 in Zona de Securitate de pe Nistru, in apropiere de Chitcani, localitate situata intre orasele Tiraspol si Bender, dar pompierii spun ca nu exista victime.

Explozia pare sa fi avut loc la magistrala de gaze, iar flacara, insotita de un vuiet puternic, a putut fi vazuta din apartamentele locuitorilor de la periferia Benderului.

Peretii blocurilor de locuinte de la marginea Tiraspolului si Benderului s-au zguduit ca la un cutremur, au declarat martori ocular, citati de Newsin. Flacara a putut fi vazuta si din Tiraspol.

Zona de Securitate de pe Nistru este o fasie de pamant de cativa kilometri, de-a lungul raului, demilitarizata, subordonata Comisiei Unificate de Control, a carei securitate este asigurata de trupele de mentinere a pacii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
20

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
115

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
26

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...