Traian Băsescu: Zic să prelungim referendumul până iese cum vor ei

Traian Băsescu: Zic să prelungim referendumul până iese cum vor ei
Preşedintele suspendat Traian Băsescu a comparat extinderea programului de vot de pe data de 29 iulie cu alegerile din anii 1946-1947, organizate de comunişti.

"Eu zic să prelungim referendumul până iese, ca aşa s-a făcut şi-n `46-`47, până a ieşit cum au vrut comuniştii. Referendumul nu e problema mea, e a Parlamentului, eu vreau să ştiu care sunt condiţiile. Nu mi se pare cinstit că mai sunt 11-12 zile până la referendum, iar majoritatea parlamentară încearcă să schimbe datele. Orele erau fixate, conform legii referendumului, dacă mai schimbă ceva acum, mă pot aştepta la orice...", a declarat preşedintele suspendat la Gândul.live. 
 
Traian Băsescu a mai adăugat că nu ştie "care este abordarea românilor faţă de participarea la referendum" şi că este foarte dificil ca după 3 ani de criză să mai obţii 50%.

"Pur şi simplu nu ştiu care este abordarea românilor faţă de prezenţa la referendum. Ce ştiu însă este că am o misiune imposibilă, după opt ani ca preşedinte şi trei ani de criză, să obţin tot 50%, procentul cu care am câştigat alegerile. (...) "Sondajele nu au cum să-mi fie favorabile, românii au multe motive să fie supăraţi pe mine"", a completat preşedintele suspendat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
21

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
37

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...