Traian Basescu, schimb dur de replici cu Oreste: Mai baiatule, cereai bani pentru acte furate

Fostul presedinte Traian Basescu a avut un schimb dur de replici cu jurnalistul Oreste Teodorescu, miercuri seara. De asemenea, fostul sef al statului i-a raspuns si senatorului PNL Tudor Barbu, fost jurnalist.

"Tudor Barbu a devenit un activist de 2 bani al PNL-ului", a spus Traian Basescu, intr-o interventie telefonica la B1 TV, intr-o emisiune la care erau invitati, printre altii, senatorul Tudor Barbu si jurnalistul Oreste Teodorescu si in care se discuta despre redeschiderea dosarului casei din Mihaileanu, arată ziare.com.

Acestuia din urma, fostul sef al statului i-a spus ca i-a cerut Elenei Udrea 10.000 de euro pentru documente din trustul Intact, afirmatii facute si in luna martie, dar si in luna februarie, de Elena Udrea: "Oreste, sunteti cel care ati sustras documente din Intact sa le vindeti lui Udrea. Eu iti spun, sa stii, ca eu am acest drept, pentru ca stiu cand cereai bani pentru acte furate. Nu v-a dat bani, eu le-am dat justitiei. Uita-te la tine intai si apoi sa dai lectii! Eu iti spun cine esti. Am vrut sa intervin sa lamuresc acest lucru".

"Traian Basescu: Mai, baiatule, eu stiu cine esti. Stiu cand luai bani.

Oreste Teodorescu: Nu vorbeste chiar cu niste fraieri.

T.B.: Oreste, depinde cum te simti.

O.T.: Ma simt foarte bine.

T.B.: Vorbeai de fraieri inainte. Dl Tudor Barbu, abtineti-va sa ma comparati cu dl Iohannis. Am trecut tara cu bine prin criza, am fixat-o in NATO. Am facut alte treburi decat maruntisurile pe care le speculati. Lasati-o balta, ca se vede de la o posta ca nici prin cap nu va trece sa respectati rezultatul referendumului sa aveti 300 de parlamentari. Votul prin corespondenta nu l-ati facut si nici nu va trece prin cap sa il faceti samd", a fost schimbul de replici.

Totodata, Traian Basescu i-a transmis un sfat lui Tudor Barbu: "Dintr-un ziarist onest, nu deveniti un propagandist fara substanta. Ne cunoastem demult".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...