Traian Basescu o lauda pe Ioana Petrescu. Ce-i raspunde ministrul

Traian Basescu o lauda pe Ioana Petrescu. Ce-i raspunde ministrul
Ministrul Ioana Petrescu a declarat ca apreciaza increderea pe care i-o acorda presedintele Traian Basescu, precizand isi doreste sa "faca treaba buna la minister".

"Eu vreau sa fac treaba buna la minister, sa fiu apreciata, in general, pentru ca voi creste colectarea si voi scadea evaziunea. E important sa reusesc si pentru ca sunt printre primii care s-au intors in tara sa lucreze pentru o institutie de stat. Vreau sa arat ca se poate. Eu nu il cunosc pe domnul presedinte, apreciez increderea pe care o are in mine", a spus Ioana Petrescu marti, la Romania TV.

Presedintele a afirmat luni seara ca este convins ca noul ministru "o sa le puna pielea pe bat prin Ministerul de Finante".

"Mie imi place doamna asta. Sunt convins ca poate mult mai mult decat pareti ca vreti sa acceptati. Sunt convins ca o sa le puna pielea pe bat prin Ministerul de Finante, in cateva luni. Eu exprim mai mult o speranta, ca nu o cunosc", a spus Traian Basescu, la B1 TV.

Ministrul a mai vorbit marti despre obiectivele institutiei pe care o conduce in perioada urmatoare.

In privinta reducerii TVA pentru mai multe categorii de produse, Ioana Petrescu a precizat ca isi doreste ca mai intai sa vada rezultatele scaderii TVA la paine pe o perioada mai lunga.

De asemenea, ministrul a spus ca reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator reprezinta o prioritate pentru Ministerul de Finante.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amber Studio NU va închide biroul din Botoşani!

astăzi, 08:30
1

Amber Studio nu va închide biroul din Botoşani ca urmare a renunţării la ajutorul de stat de 2,8 mil. euro, au anunțat reprezentanţii companiei."Renunţarea la ajutorul de stat nu ...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (301)

astăzi, 08:10
11

Cam pe la începutul anului 2023 primesc trei epigrame semnate Axente Iuga. Nu am ezitat să le fac un loc în rubrica pe care o susţin în StiriBT.  Zilele trecute mi-a trimis un...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Mc. Ioan Valahul; Sf. Ier. Epifanie, Arhiepiscopul Ciprului, şi Gherman, Patriarhul Constantinopolului

astăzi, 08:00
17

Sfântul Ioan Valahul s-a născut pe la anul 1644, pe vremea binecredinciosului domn Matei Basarab (1632-1654), şi era din Ţara Românească. A fost luat rob de turci în anul 1659, p...