TRAGEDIE: Un elev de la Grupul Școlar "Dimitrie Negreanu" din Botoșani a murit!

"Cosmin, vei face mereu parte din clasa 11D. Porţile liceului îţi vor fi deschise!", transmit colegii indurerati! Un băiat în vârstă de doar 17 ani, elev la Grupul Școlar "Dimitrie Negreanu" din Botoșani,  a fost răpus, sâmbătă, de un anevrism aortic.

Băiatul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe în stop cardio-respirator și, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.

I s-a făcut rău în fața blocului în care locuiește și a fost văzut de un vecin cum se prăbușește la pământ, fiind solicitate cadrele medicale de pe Ambulanță.

"Pacientul a fost adus în stop cardio-respirator. Colegii au aplicat protocoalele pentru resuscitare cardio-respiratorie timp de o oră, fără a răspunde. Din câte au constatat clinic, pacientul suspicionează ca și cauză de deces probabil un anevrism rupt de aortă. Îmi pare rău că s-a mai pierdut un copil, având în vedere vârsta, și sperăm să nu mai avem astfel de cazuri o perioadă foarte lungă de timp. Ne pare rău și adresăm pe această cale condoleanțe familiei", a spus medicul Petre Rădăuceanu, șeful UPU-SMURD.

Medicii spun că astfel de cazuri sunt rare.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost depus la Biserica Vovidenia.

Pe pagina de Facebook a acestuia au fost postate zeci de mesaje de la prieteni și colegi:

Tu spuneai mereu: "Traieste-ti clipa!``
Viata insa n-a putut ierta
Tu esti sus acolo printre ingeri
Ne-a ramas doar amintirea ta.


"Nu îmi vine să cred ca nu mai eşti printre noi, Cosmin! In curand trebuia sa-ti uram La multi ani, dar viata a luat o întorsătură tragică pentru toţi. Suntem nevoiti să îţi spunem "Dumnezeu să te ierte". Noi inca mai speram ca mâine să intri zâmbind în clasa si să te aşezi în bancuta ta spunandu-ne cu zâmbet pe buze "Hei, prieteni, sunt bine... A fost doar un cosmar"... Cosmin, vei face mereu parte din clasa 11D. Porţile liceului îţi vor fi deschise! Ai lăsat un gol imens în sufletele tuturor. Cu o mare durere pe inima, iti spunem "Dumnezeu să te odihnească", sunt mesajele lasate de colegii indurerati.


Dumnezeu să îl odihnească în pace!



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...