TRAGEDIE! O tânără în vârstă de 21 de ani, din Botoșani, s-a înecat în mare!

TRAGEDIE! O tânără în vârstă de 21 de ani, din Botoșani, s-a înecat în mare!
La primele ore ale zilei de sâmbătă, marea și-a luat din nou tributul în vieți. Din nou stațiunea preferată a tinerilor, Costinești, s-a transformat în scena unei tragedii, iar o familie care-și trimisese copilul la distracție, pe litoral, a fost îndoliată.

De data aceasta, victima a fost o turistă de 21 de ani din Flămânzi (județul Botoșani). In jurul orei 5 dimineața, a ieșit cu un grup de prieteni pe malul mării. Consumaseră alcool, spun tinerii, și erau veseli.

S-au distrat puțin pe nisip și apoi, înfierbântați, au decis să intre în valuri. Marea era foarte agitată, dar asta nu i-a oprit. La un moment dat, tânăra a sărit de pe un dig și nu a mai fost văzută.

Prietenii ei nu au intrat să o caute în apă. In schimb a anunțat autoritățile. La fața locului au ajuns echipajele Pompierilor, Salvării și Poliției, oamenii legii reușind, într-un târziu, să o scoată pe nisip.

Medicii au început manevrele de resuscitare dar, după zeci de minute de luptă, verdictul a fost unul trist: fata murise.

Sursa: reporterntv.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
8

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
153

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
415

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...