Tragedie la Vaculesti!

Un barbat de 50 de ani a murit in propria casa, el fiind gasit fara suflare de pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit, cel mai probabil, de la un jar cazut din soba!
 
Astăzi, 18 decembrie, ora 11.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost anunţat prin Sistemul Unic de Urgenţă 112 că a izbucnit un incendiu la locuinţa lui Ionel G. din comuna Văculeşti.

Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi s-au deplasat la locul indicat în cel mai scurt timp posibil. Când au ajuns la faţa locului ardeau acoperişul casei construit din stuf şi bunurile din cele două camere ale locuinţei. Întrucât vecinii şi-au manifestat îngrijorarea că în casa incendiată ar putea fi şi proprietarul, pompierii au acţionat pentru căutarea victimei. Ionel G., de 50 de ani,  a fost descoperit mort pe un pat, lângă sobă.

Totodată, pompierii au scos din locuinţă şi o butelie despre a cărei existenţă au aflat tot de la vecini.

Concomitent cu acţiunea de căutare a victimei forţele I.S.U. au intervenit pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor produse de acesta.
După două ore de luptă cu flăcările pompierii au reuşit să le stingă, împiedicând extinderea focului la anexele din gospodărie şi locuinţele vecine, construite la o distanţă foarte mică.  Pagubele au fost estimate la 3.000 de lei.
Valoarea bunurilor salvate a fost estimată la 50.000 lei.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui jar căzut din sobă pe materialele combustibile.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de dotare cu laboratoare inteligente la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani

astăzi, 17:23

Proiectul care se va derula în perioada 25.01.2024-19.12.2024 are o valoare totală de 702.418,70 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadru...

(P) Cum alegi tricoul perfect

astăzi, 16:15
32

Chiar dacă vremea de afară momentan nu este extrem de călduroasă, primăvara s-a instalat deja și este timpul să vorbim despre ținutele de primăvară. Fie că alegi să porți un tricou Guess,...

30 de ani de la moartea actorului din Dorohoi care a făcut istorie în teatru și film!

astăzi, 15:43
148

Ştefan Tapalagă s-a născut pe 4 aprilie 1933, la Dorohoi, oraș unde a urmat școala primară și liceul. În 1961 a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică &qu...