TRAGEDIE la Tudora: Înjunghiat mortal! Agresorul, prins de mascaţi! GALERIE FOTO, VIDEO

TRAGEDIE la Tudora: Înjunghiat mortal! Agresorul, prins de mascaţi! GALERIE FOTO, VIDEO
De la un pahar de băutură la lovitura fatală nu a mai fost decât un pas! Un botoşănean de doar 26 de ani a sfârşit cumplit, după ce un consătean a scos cuţitul şi i-a curmat zilele!

Costel Macovei, in varsta de 26 de ani, din localitatea Tudora, a mers sâmbătă la barul din sat. Acolo s-a intalnit cu Mihai Ferariu, in varsta de 40 de ani. La un moment dat cei doi au început să se certe, consăteanul a ieşit din bar, dar s-a întors după scurtă vreme cu două cuţite. Înainte ca cineva să îşi dea seama de ce plănuieşte, l-a înjunghiat mortal pe tanarul de 26 de ani.

A fost solicitat un echipaj de ambulanţă, primul ajutor fiind acordat de asistentul medical din sat. Până la sosirea ambulanţei, victima a intrat în stop cardio-respirator, cadele medicale sosite în scut timp declarându-l mort.

"Am fost solicitaţi prin serviciul 112 la Tudora pentru o persoană înjunghiată. La faţa locului am găsit un bărbat de 26 de ani în stop cardio-respirator, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate în zona pre-cordială. Nu s-au mai efectuat manevrele de resuscitare", a declarat medicul Daniela Amarandei, din cadrul SJA Botoşani.

Satenii sunt ingroziti!


Oamenii din sat sunt îngroziţi de cele petrecute. "S-au certat aici, în bar, au băut. Cel de 40 de ani avea două cuţite la el, unul mai mare şi unul mai mic, un cuţit l-a aruncat aici, celălalt l-a luat", spune un localnic.

Agresorul este cunoscut în sat ca o persoană turbulentă. În momentul de faţă, el este căutat de poliţişti. Martorii susţin că victima nu ar fi consumat alcool. Pentru a se apăra de agresiunea consăteanului, a apelat la un scaun din bar. Din păcate, nu a fost de ajuns, agresorul trântindu-l la pământ, după care l-a înjunghiat de mai multe ori.

"Asta tanar fugea cu scaunul incolo si celalalt cu cutitul dupa el. S-a izbit in el si victima a cazut cu fata in sus. S-a urcat pe el si ce i-a facut nu stiu. Am vrut sa ma bag intre ei sa-i despart ca am si eu copii. A luat-o la fuga dupa aia", a spus o femeie care a vazut totul.

Costel Macovei (foto jos) era mezinul unei familii cu cinci copii, iar în urmă cu o lună murise şi fratele cel mai mare.

NEWS ALERT! Tanarul ucis la Tudora si-a inmormantat fratele in urma cu o luna! Fusese batut mar si a stat la pat pana a murit! 



Agresorul a fost prins de mascati!

Procurorul ajuns la Tudora a solicitat intervenţia mascaţilor, pentru a-l găsi pe barbat, iar dupa aproximativ o ora mascaţii au luat cu asalt locuinţa agresorului, acesta fiind găsit în grădină, încercând să scape.

Mihai Ferariu a fost încătuşat, băgat în dubă si va fi retinut pentru 24 de ore, dupa care procurorii vor face propunere pentru arestare preventiva.

VEZI VIDEO DE LA TUDORA!



























 

 

Spune-ne opinia ta